Produse B!tonic - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » B!tonic

B!tonic

B!TONIC este in primul rand o companie care educa si faciliteaza accesul la informatii relevante despre sanatate.
 
B!TONIC este un brand premium de suplimente alimentare special dezvoltat pentru nevoile omului modern care se straduieste sa aiba un lifestyle sanatos. Intr-o lume in care pana si stilul de viata este o alegere, la B!tonic ne dedicam sa imbunatatim viata omului modern zi de zi. Si pana acum am reusit cu succes.
 
Suplimentele alimentare sunt dezvoltate in Austria de o echipa de experti in nutritie avand la baza rezultatele ultimelor studii europene privind carentele populatiei in Europa Centrala si de Est. Suplimentele alimentare B!TONIC sunt fabricate in Germania sub inalte standarde de calitate TUV, ECOcert, HACCP, avand chiar atribuita si emblema Vegan, pentru adeptii stilului de viata vegan si vegetarian.
 
Suplimentele din gama B!TONIC nu contin coloranti, gelatina de origine animala si nici organisme modificate genetic.
 
De asemenea, ne mandrim ca suntem ecofriendly si prin colaborarea cu organizatia internationala Friends of the Sea (Prietenii Marii) protejam ecosistemul marin, dar si pe tine, cel care consumi B!TONIC, prin oferirea unui produscurat, fara hormoni sau metale grele.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 10 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse B!tonic - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert