Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×

2 retete pentru un mic dejun satios

Cu totii ne dorim ca micul dejun sa fie unul delicios, rapid de preparat si hranitor, insa unele dimineti sunt foarte aglomerate, iar in altele ne intrebam ,,ce sa mananc azi?”. Iar,  pentru ca intelegem perfect aceste ganduri, am pregatit 2 idei de retete delicioase pentru micul dejun, acestea fiind usor de pregatit si includ produse sanatoase din gama Solaris. 
  1. Batoane cu unt de arahide

Ingrediente:
  • 120g fulgi de ovaz Solaris;
  • 60g faina de migdale Solaris;
  • 74,5g faina din seminte de in;
  • 2 lingurite de scortisoara macinata;
  • ½ lingurita sare de mare;
  • 2 lingurite extract pur de vanilie;
  • 2 banane coapte;
  • 60g unt de arahide cremos + o cantitate extra pentru stratul superior al batoanelor;
  • 2 linguri miere.
Mod de preparare
  1. Se preincalzeste cuptorul la 177 grade si se unge sau tapeteaza cu hartie de copt un vas special pentru cuptor patrat. 
  2. Intr-un bol, se amesteca fulgii de ovaz, faina de migdale si cea din seminte de in, sortisoara si sarea de mare. 
  3. Intr-un alt vas se piseaza bine bananele, mierea, cele 60g de unt de arahide, extrasul de vanilie si se amesteca bine.
  4. Se toarna amestecul de ingrediente uscate treptat peste cel cu ingrediente lichide si se amesteca pentru omogenizare. Ulterior, se toarna in vasul de copt si se intinde cu ajutorul unei spatule pana cand este nivelat. 
  5. Se pune vasul in cuptor si se lasa la copt timp de 20 de minute. Dupa aceea, se scoate din cuptor si se intinde un strat de unt de arahide cremos.
  6. Amestecul se pune din nou in cuptor pentru inca 10 minute sau pana cand devine solid. 
  7. Dupa ce preparatul se raceste complet, se poate taia in batoane si sa fie savurat la micul dejun sau ca gustare. 
  1. Terci din quinoa

Ingrediente:
  • aproximativ 400 – 500 ml lapte de soia;
  • 500ml apa fierbinte;
  • 2 lingurite ulei de cocos Solaris;
  • 1 lingurita extract pur de vanilie;
  • 100g quinoa nefiarta si inmuiate in prealabil in apa;
  • 1 smochina feliata Solaris;
  • 1 lingura de fistic Solaris;
  • 1 lingura de seminte de rodie;
  • putina miere;
  • optional: alte fructe uscate.
Mod de preparare:
  1. Se pune quinoa intr-o cratita si se adauga pe rand laptele si celelalte ingrediente, exceptand smochina, fisticul, semintele de rodie si fructele uscate.
  2. Se acopera cratita si se fierbe amestecul la foc mic, timp de 12 -15 minute, pana cand laptele este absorbit si quinoa devine frageda.
  3. Se toarna terciul intr-un vas si se adauga smochina, fisticul, semintele de rodie si fructele uscate. 
 
Pofta buna!


Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
2 retete pentru un mic dejun satios -Biosimttera
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert