Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×

Sirop Plantusin pentru copii

Tusea la copiii mici este cel mai frecvent provocata de infectiile acute de cai respiratorii superioare, de natura virala, si dureaza una pana la trei saptamani

Remediile naturale se folosesc din timpuri stravechi pentru a elimina tusea, a combate cauza si a reface mucoasa iritata a cailor respiratorii contribuind la sanatatea aparatului respirator.

Un remediul natural sub forma de sirop, este foarte usor de administrat copiilor.

Plantusin pentru copii sirop, poate fi administrat de la varsta de 1 an; datorita gustului placut si afectiunii blande dar eficiente al celor 11 plante medicinale din compozitie, este recomandat atat in tusea seaca, datorita efectului calmant, antispastic, cat si in tusea productiva datorita efectului fluidizant al secretiilor bronsice, usurand expectoratia.

Florile de salcam, alaturi de grindelia, florile de tei, patlagina, trei frati patati si nalba mare prin efectul emolient, calmeaza iritatia de la nivelul mucoaselor si le protejeaza in tusea seaca, iritativa.


Roua cerului, grindelia si teiul prin actiunea antispastica, relaxeaza caile respiratorii ajutand in tusea spastica.

Mugurii de pin, alaturi de scaiul vanat/ vantului, cimbrisor, grindelia si trei frati patati fluidifica secretiile bronsice, usurand expectoratia, in tusea productiva.

Toate aceste plante medicinale intra in compozitia siropului Plantusin pentru copii, recomandat celor mici ce prezinta tuse (seaca/ spastica sau cu expectoratie) in caz de infectii acute de cai respiratorii superioare, bronsite, bronsiolite, pneumonii.

Elimina tusea prin efectul fluidificant al secretiilor bronsice, expectorant, emolient, antipastic si antiinflamator bronsic.

Plantusin sirop pentru copii a demonstrat eficienta, obtinandu-se disparitia tusei seci sau cu expectoratie, in medie dupa un interval de 8 zile de administrare.

Efectul terapeutic s-a instalat dupa 4-5 zile, simptomele ameliorandu-se in procent de 80%, pentru toti pacientii in acest interval.

Nu s-au inregistrat efecte adverse, produsul fiind foarte bine tolerat.


Guestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Sirop Plantusin pentru copii - Biosimttera
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert