Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Mierea de Manuka – aliat de incredere impotriva problemelor de sanatate

Mierea de Manuka este o miere monoflora, adunata si preparata de albine din floarea arborelui de Manuka. Aceasta miere este unica, iar arborele de Manuka creste numai in insulele salbatice ale Noii Zeelande.
Mierea de Manuka a fost folosita inca din antichitate, inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna. Mierea de Manuka poate fi clasificata astfel:
 
· Miere de Manuka de consum – aceasta miere nu are activitate antibacteriana semnificativa
· Mierea de Manuka Activa – cu activitate antibacteriana peroxidica. Aceasta miere este produsa de catre albine in cantitati limitate
· Mierea de Manuka UMF – cu activitate antibacteriana non-peroxidica.
 
Datorita faptului ca acest tip de miere este produs de catre albine in cantitati foarte mici, este cea mai scumpa din lume. S-a descoperit faptul ca aceasta miere are o actiune bactericida superioara anumitor antibiotice si poate actiona asupra stafilococului auriu. De asemenea, mierea de Manuka are o actiune deosebita asupra ranilor, cicatricilor, arsurilor, micozelor, aftelor, sinuzitei, durerilor de gat, circulatiei sanguine si a sistemului imunitar. Este important de retinut faptul ca mierea aceasta poate fi conservata, iar ea isi pastreaza proprietatile ani intregi.
 
Principalele proprietati:
  • Anti-infectioasa bacteriana si virala
  • Anti-fungica puternica
  • Anti-septica
  • Combatarea infectiilor respiratorii
  • Tratarea ulcerului, herpesului si a ranilor mici
  • Tratarea numeroaselor afectiuni buco-dentare, infectii si inflamatii gingivale
  • Tonic al sistemului imunitar
Pentru adulti este indicata 1 lingurita de miere de Manuka inainte de masa, de 3-4 ori pe zi, iar pentru copii este recomandata o jumatate de lingurita cu 30 min inainte de masa, de 2-3 ori pe zi. Pentru rezultate eficiente, este recomandat un tratament de minim 1 luna pentru tratarea anumitor probleme de sanatate iar mai apoi 1 lingurita/zi timp de 2-3 luni pentru intarirea sistemului imunitar si reducerea riscului de reinfectare.
 

Guestbook
 
"servicii promte si profesionale,produse de calitate la un pret onorabil,felicitari echipeiI"
alexandru golosie
 
"Produse excelente, livrare rapida, comunicare eficienta :)"
Madalina Mantu
 
"Am fost multumita ca am gasit un produs pe care il cautam de mult timp, comunicare si servicii de profesionisti. Multumiri pentru ceea ce faceti ! "
BUTUC MARIA
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Mierea de Manuka – aliat de incredere impotriva problemelor de sanatate
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert