Armina Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Armina

Armina

ARMINA Ltd este o companie de familie. Fondatorii sunt printre cei mai activi ecologiști din Bulgaria, dedicați ideii verzi de mai bine de 15 ani. Dr. Svetla Nikolova - fondator al companiei - a fost nominalizată și clasată pe locul al doilea în concursul Persoana Verde a Bulgariei pentru 2013. Celălalt fondator al Arminei Dr Ivan Ginev are o experiență îndelungată în comerțul cu plante medicinale și suplimente pentru cele mai mari companii farmaceutice bulgare și in distribuirea produselor cosmetice organice și naturale certificate.

Sunt producători și distribuitori de produse aromatice, uleiuri esențiale și ape florale bazate pe Rosa Damascena, Lavandă, Balsam de Lămâie și altele. În centrul atentiei ca materie prima folosia se afla faimoasul trandafir bulgăreasc Rosa Damascena. Petalele de trandafir sunt recoltate manual in orele dimineții înainte de răsărit și sunt distilate în aceeași zi.
 
Toate produsele sunt certificate organic de către Balkan Biocert (BG-BIO-02) în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 834/2007 al Consiliului.
 
Sanatatea
Produsele naturale și biologice reale sunt întotdeauna mai bune pentru organism și pentru mediul înconjurător. De aceea produc și vand numai produse de calitate excelentă. Toate produsele sunt certificate organic și sunt etichetate de un organism de certificare.
 
Mediul
Au realizat că resursele planetei noastre sunt limitate și, odată ce au dispărut, lumea noastră va urma. Din acest motiv, au ales agricultura ecologică și producția ecologică ca singura alternativă viabilă pentru a salva mediul. Isi asumăm responsabilitatea atât în ​​munca de zi cu zi, cât și în viața personală prin reducerea consumului de energie și apă, precum și reducerea cât mai mult posibil a deșeurilor.
 
Responsabilitate socială
Producerea și oferirea de produse ecologice nu este suficientă pentru a ne face să fim încrezători că am făcut tot ce este posibil pentru o lume mai bună. Dar orice facem, o facem din toate inimile noastre.

Ulei de Jojoba Bio 50ml Armina
29.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei de Alune de Padure Bio 50ml Armina
37.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei de Argan Bio 50ml Armina
58.75 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei de Migdale Dulci Bio 50ml Armina
36.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei din Samburi de Caise Bio 50ml Armina
47.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Roll On Blend din Uleiuri Esentiale Flu Away Bio 10ml Armina
36.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Roll On Blend din Uleiuri Esentiale On Guard Bio 10ml Armina
36.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Roll On Blend din Uleiuri Esentiale Sweet Dreams Bio 10ml Armina
36.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Apa de Lavanda Bio Armina 100ml
28.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Apa de Lavanda Bio Armina 250ml
39.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Apa de Melisa si Roinita Bio Armina 100ml
28.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 


Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Armina Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert