Produse Armina - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Armina

Armina

ARMINA Ltd este o companie de familie. Fondatorii sunt printre cei mai activi ecologiști din Bulgaria, dedicați ideii verzi de mai bine de 15 ani. Dr. Svetla Nikolova - fondator al companiei - a fost nominalizată și clasată pe locul al doilea în concursul Persoana Verde a Bulgariei pentru 2013. Celălalt fondator al Arminei Dr Ivan Ginev are o experiență îndelungată în comerțul cu plante medicinale și suplimente pentru cele mai mari companii farmaceutice bulgare și in distribuirea produselor cosmetice organice și naturale certificate.

Sunt producători și distribuitori de produse aromatice, uleiuri esențiale și ape florale bazate pe Rosa Damascena, Lavandă, Balsam de Lămâie și altele. În centrul atentiei ca materie prima folosia se afla faimoasul trandafir bulgăreasc Rosa Damascena. Petalele de trandafir sunt recoltate manual in orele dimineții înainte de răsărit și sunt distilate în aceeași zi.
 
Toate produsele sunt certificate organic de către Balkan Biocert (BG-BIO-02) în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 834/2007 al Consiliului.
 
Sanatatea
Produsele naturale și biologice reale sunt întotdeauna mai bune pentru organism și pentru mediul înconjurător. De aceea produc și vand numai produse de calitate excelentă. Toate produsele sunt certificate organic și sunt etichetate de un organism de certificare.
 
Mediul
Au realizat că resursele planetei noastre sunt limitate și, odată ce au dispărut, lumea noastră va urma. Din acest motiv, au ales agricultura ecologică și producția ecologică ca singura alternativă viabilă pentru a salva mediul. Isi asumăm responsabilitatea atât în ​​munca de zi cu zi, cât și în viața personală prin reducerea consumului de energie și apă, precum și reducerea cât mai mult posibil a deșeurilor.
 
Responsabilitate socială
Producerea și oferirea de produse ecologice nu este suficientă pentru a ne face să fim încrezători că am făcut tot ce este posibil pentru o lume mai bună. Dar orice facem, o facem din toate inimile noastre.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Armina - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert