Apicola Pastoral Georgescu Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Apicola Pastoral Georgescu

Apicola Pastoral Georgescu

De 25 de ani promovam produsele apicole ca alimente naturale functionale, cu proprietati terapeutice remarcabile, care vin in ajutorul organismului prin intarirea sistemului imunitar si care au efect tonic, mineralizant,  vitalizant si antioxidant in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.

Deoarece compania noastra respecta toate conditiile de calitate si siguranta alimentara impuse de legislatia europeana, in anul 2007 am devenit prima companie din Romania autorizata de catre ANSVSA pentru schimburi intracomunitare cu produse apicole cu numar de autorizare H-1 (Honey -1).

Echipa de specialisti urmareste selectia si combinarea unor produse de inalta calitate, identificarea si dezvoltarea unor retete inovative, care pastreaza active proprietatile terapeutice ale produselor apicole pentru un maxim de eficienta in mentinerea sanatatii organismului.
Laptisor de Matca Apicola 100gr
77.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Laptisor de Matca Apicola 100gr+25gr Gratis
77.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Laptisor de Matca Apicola 25gr
28.75 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Conuri cu Miere si Pin Apicola 100gr
7.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Miere Floarea Soarelui Apicola 360gr
13.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 6 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Apicola Pastoral Georgescu Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert