Produse Amylon - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Amylon

Amylon

Am decis sa ne ocupam de dezvoltarea nu numai a calitatii si sortimentului - tinand cont de tendinta moderna a alimentelor sanatoase si organice, dezvoltam si programul BIO, de care suntem mandri astazi.
 
 
Incercam sa ascultam nevoile clientului, sa fim inspirati de cerintele acestuia, sa imbunatatim produsele noastre si sa dezvoltam comunicarea cu destinatarii. Suntem ajutati in acest sens, printre altele pagina noua.

Acesta este un sprijin pentru noi in dialogul cu clientii nostri si pentru bucatari si bucatari - o sursa de informatii utile despre posibilitatile unei bucatarii moderne.
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Amylon - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert