Produse Amisa Organic - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Amisa Organic

Amisa Organic

Amisa este făcută să fie puțin diferită.
 
Înțelegem că fiecare organism este unic, așa că creăm mâncare pentru a se potrivi fiecarei persoane. Produsele noastre combină pacea minții cu plăcerea pură, făcând Amisa alegerea perfectă pentru viața d-voastra.
 
Marca Amisa oferă hrană nutritivă și sănătoasă ecologică, care îngrijește consumatorii cu nevoi speciale de nutriție.
 
Toate produsele Amisa Gluten sunt testate pe loturi de gluten si excludem utilizarea de aditivi, conservanți și pesticide chimice.
 
În dietele si nevoile dvs. nu uitati niciodată că trebuie să vă bucurați de alimente care folosesc ingrediente de cea mai bună calitate, iar produsele Amisa oferă întotdeauna un gust minunat.

 
Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Amisa Organic - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert