Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Amandin

Amandin

 
Brand-ul de produse ecologice Amandín este brandul favorit pentru toți cei care aleg o dieta naturala, echilibrat. Produsele Amandín sunt realizate cu ingrediente organice cultivate, selectate care nu conțin lactoză și, în multe cazuri, acestea sunt, de asemenea fără gluten.

Experiența noastră și preocuparea noastră constantă pentru a atinge excelența în fiecare dintre produsele noastre, împreună cu dorința noastră de a inova zi după zi ne-au permis sa cream o mare varietate de produse sănătoase: băuturi funcționale pe bază de plante, stocurile organice, creme de nuci și mai mult.

Prin utilizarea cea mai recentă tehnologie în procesele noastre de producție și datorită eforturilor constante ale noastre , lucrăm pentru a dezvolta noi produse pentru a satisface nevoile nutriționale ale consumatorilor noștri, acordând o atenție specială persoanelor care suferă de orice fel de alergie alimentară sau intoleranță: fără gluten, fără lactoză și așa mai departe
brand-ul de produse ecologice Amandín este brandul favorit pentru toți cei care alege o dieta naturala, echilibrat.

Produsele Amandín sunt realizate cu ingrediente organic cultivate selectate care nu conțin lactoză și, în multe cazuri, acestea sunt, de asemenea fără gluten. Experiența noastră și preocuparea noastră constantă pentru a atinge excelența în fiecare dintre produsele noastre, împreună cu dorința noastră de a inova zi după zi ne-au permis pentru a crea o mare varietate de produse sănătoase: băuturi funcționale pe bază de plante, stocurile organice, creme de nuci și mai mult.

Prin utilizarea cea mai recentă tehnologie în procesele noastre de producție și datorită eforturilor constante ale noastre de R & D departament, lucrăm pentru a dezvolta noi produse pentru a satisface nevoile nutriționale ale consumatorilor noștri, acordând o atenție specială persoanelor care suferă de orice fel de alergie alimentară sau intoleranță: fără gluten, fără lactoză și așa mai departe

Guestbook
 
"servicii promte si profesionale,produse de calitate la un pret onorabil,felicitari echipeiI"
alexandru golosie
 
"Produse excelente, livrare rapida, comunicare eficienta :)"
Madalina Mantu
 
"Am fost multumita ca am gasit un produs pe care il cautam de mult timp, comunicare si servicii de profesionisti. Multumiri pentru ceea ce faceti ! "
BUTUC MARIA
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Amandin
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert