Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Amandin

Amandin

 
Brand-ul de produse ecologice Amandín este brandul favorit pentru toți cei care aleg o dieta naturala, echilibrat. Produsele Amandín sunt realizate cu ingrediente organice cultivate, selectate care nu conțin lactoză și, în multe cazuri, acestea sunt, de asemenea fără gluten.

Experiența noastră și preocuparea noastră constantă pentru a atinge excelența în fiecare dintre produsele noastre, împreună cu dorința noastră de a inova zi după zi ne-au permis sa cream o mare varietate de produse sănătoase: băuturi funcționale pe bază de plante, stocurile organice, creme de nuci și mai mult.

Prin utilizarea cea mai recentă tehnologie în procesele noastre de producție și datorită eforturilor constante ale noastre , lucrăm pentru a dezvolta noi produse pentru a satisface nevoile nutriționale ale consumatorilor noștri, acordând o atenție specială persoanelor care suferă de orice fel de alergie alimentară sau intoleranță: fără gluten, fără lactoză și așa mai departe
brand-ul de produse ecologice Amandín este brandul favorit pentru toți cei care alege o dieta naturala, echilibrat.

Produsele Amandín sunt realizate cu ingrediente organic cultivate selectate care nu conțin lactoză și, în multe cazuri, acestea sunt, de asemenea fără gluten. Experiența noastră și preocuparea noastră constantă pentru a atinge excelența în fiecare dintre produsele noastre, împreună cu dorința noastră de a inova zi după zi ne-au permis pentru a crea o mare varietate de produse sănătoase: băuturi funcționale pe bază de plante, stocurile organice, creme de nuci și mai mult.

Prin utilizarea cea mai recentă tehnologie în procesele noastre de producție și datorită eforturilor constante ale noastre de R & D departament, lucrăm pentru a dezvolta noi produse pentru a satisface nevoile nutriționale ale consumatorilor noștri, acordând o atenție specială persoanelor care suferă de orice fel de alergie alimentară sau intoleranță: fără gluten, fără lactoză și așa mai departe

Guestbook
 
"Produse inedite. Profesionalism!"
Lia Elena
 
"Am cumparat coenzima Q10 la cel mai mic pre?. Mul?umit de livrare ?i amabilitatea persoanei care s-a ocupat de trimitere.Mul?umesc."
Dan Feneru
 
"Multumit de produse - comunicare placuta si timp scurt de livrare prin posta."
Catalin B.
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Amandin
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert