Produse Alnavit

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Alnavit

Alnavit

Cu produsele noastre vrem să oferim produse alimentare care să susțină bunăstarea sănătoasă și permite o dietă în armonie cu natura. Misiunea noastră este să oferim soluții plăcute și contemporane pentru aceste cerințe dietetice speciale.

Ingredientele din produsele noastre sunt produse în medii biologice controlate, cu grijă selectate și prelucrate ușor - pentru aroma autentică și pentru o calitate ridicată a produselor.

Toate produsele sunt Alnavit, în conformitate cu legea, fără coloranți artificiali, arome și conservanți și, în conformitate cu Regulamentul UE privind agricultura ecologică, sunt produse fără includerea organismelor modificate genetic.

Controalele regulate independente de calitate garantează că produsele sunt prelucrate într-un mod sigur și sigur.

Guestbook
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
 
"Am gasit produse pe care le caut de ceva vreme si nu sunt disponibile nicaieri, comanda a venit mai repede decat ma asteptam, am intalnit seriozitate, profesionalisn, dar si amabilitate si bunavoin..."
Ioana
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Alnavit
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert