Produse alimentare Acapulco - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Acapulco

Acapulco

Acapulco

La Snack Food Poco Loco oferim clientilor din intreaga lume o gama larga de produse alimentare. Fie ca este vorba de tortilla, chipsuri tortilla si gustari in tot felul de forme si arome, sosuri de mancare, amestecuri de condimente sau salsa: produsele noastre sunt disponibile in intreaga lume! Principalele noastre caracteristici sunt mentinerea flexibilitatii maxime pentru clientii nostri si gestionarea precisa a complexitatii operationale. Produsele noastre ecologice certificate sunt pure si delicioase. Ele sunt preparate cu ingrediente alese cu grija, care sunt prelucrate cu grija. 

Misiunea noastra este de a explora un gust deosebit
Aceasta acopera intreaga sfera a activitatii noastre. Este busola noastra in toate operatiunile zilnice si pe termen lung. Este, de asemenea, o manifestare a inspiratiei, pasiunii si angajamentului care conduce compania noastra inainte.

La Poco Loco, oferim clientilor o gama variata de tortilla din faina, gustari din porumb si alte produse conexe, produse in modul cel mai eficient din punct de vedere al costurilor, cu cea mai noua tehnologie disponibila si cu cele mai inalte specificatii de siguranta si calitate a alimentelor.                                         

Toate etapele de productie se fac intern si toate celelalte costuri inutile sunt reduse, de aceea ne putem numi pe noi insine cel mai eficient si automat producator de pe piata Tex Mex. Extinderea noastra continua a capacitatii de productie urmareste cresterea pietei. Flexibilitatea maxima si complexitatea minima sunt caracteristicile noastre cheie. Ne vom adapta produsul la nevoile dvs.

Tortilla Chips
Mai intai faina de porumb se amesteca cu un aluat presat prin butelii si modelat in chipsuri. Aluatul in forma este apoi prajit pentru a-si obtine reperele si gustul specific. Dupa prajire, chipsurile sunt prajite adanc, asezonate doar cu cele mai bune condimente si ierburi si ambalate cu grija pentru a proteja gustul si textura.

Tortilla Wrap
Faina de grau se amesteca cu un aluat si se modeleaza in bile. Bilele sunt apoi aplatizate pentru a obtine forma tipica. In continuare, tortilele cu faina sunt coapte la cuptor, racite si ambalate cu grija pentru a le proteja gustul, flexibilitatea si moliciunea.

Calitate
Doar cele mai bune produse garanteaza satisfactia deplina. Cele mai inalte standarde de calitate, securitate alimentara, igiena si autenticitate sunt aplicate pe site-urile noastre de productie. Nivelurile noastre superioare IFS si etichetele BRC de clasa A garanteaza o calitate permanenta, ceea ce este important si atunci cand vine vorba de export, reprezentand majoritatea cifrei de afaceri. Calitatea produselor noastre finale este garantata de un laborator la fata locului.

Permitem trasabilitatea completa de la materia prima la produsul finit. Garantam o politica stricta de OMG: toate produsele noastre sunt facute fara manipulare genetica. O mare atentie este acordata pietelor specifice si, prin urmare, gamanoastra include produse alimentare ecologice.

Inovatie
Pe asta ne place sa ne concentram. Si a fi Poco Loco nu va strica! Asiguram inovatia permanenta a gamei de produse.

Departamentul nostru de marketing ecranizeaza piata pentru tendinte si oportunitati, iar echipa noastra cu experienta NPD creeaza cele mai delicioase produse. In laboratorul nostru de gusturi, produsele noi si existente sunt meticulos evaluate de un grup instruit.

Tehnologie
Doar cea mai recenta tehnologie este utilizata in cele trei site-uri de productie din Roeselare (Belgia) si Milton Keynes (Marea Britanie). Procesul nostru este complet automatizat, de la productie la depozitare si logistica. Acest lucru ne permite sa producem cu viteza mare, pastrand costurile reduse.

Desi avem deja masini si tehnologii de ultima generatie, nu ne odihnim pe lauri. Investim continuu in tehnologii noi, utilaje si procese.
Extinderea capacitatii noastre urmeaza cresterea pietei.


Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse alimentare Acapulco - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert