Seva de mesteacan Absolutely-Wild - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Absolutely-Wild

Absolutely-Wild

ABSOLUTELY WILD a fost înființată la Viena în 2014 de către Natalia Schindler, care a crescut în Europa de Nord-Est și Asia de Est. În copilărie, a băut în mod regulat apă proaspătă de mesteacăn în primăvară și a învățat să iubească beneficiile acestei băuturi naturale tradiționale. În timpul copilăriei sale, Natalia a participat adesea la recoltele sălbatice din păduri și a decis în cele din urmă să își realizeze visul de a aduce această tradiție și cunoștințele și experiența de secole de pădure de mesteacăn în Europa de Vest - și acum și în SUA.

Apa de copac este pasiunea noastră. Reinventăm produsele noastre în mod regulat, oferind clienților noștri cele mai inovatoare produse naturale de cea mai înaltă calitate, la cel mai bun preț.Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Seva de mesteacan Absolutely-Wild - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert