Produse Aboca - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Aboca

Aboca

Numele Aboca şi aşezarea sa geografică constituie în sine dovada unei vocaţii speciale. Conform etimologiei, termenul Aboca derivă din "Abiga", numele antic în dialectul toscan din Camepizio, al unei plante medicinale cu proprietaţi depurative folosite în antichitate.

Numele este dat de locul în care s-a născut compania şi unde se află şi astăzi sediul său central, Aboca, aşezată pe dealurile toscane, într-o zonă care încă din secolul XIII se ocupa cu producţia de plante medicinale.
Aboca se ghidează după o viziune asupra lumii bazată pe conştientizarea unei strânse legături între sănătatea omului şi cea a mediului înconjurător, pentru a asigura sănătatea de azi, fără a o compromite pe cea de mâine.

Oamenii şi plantele au trăit dintotdeauna într-o strânsă legatură, au evoluat împreună dezvoltând sisteme complexe, influenţate de acelaşi context, motiv pentru care plantele medicinale  sunt astăzi remediul ideal pentru exigenţele de sănătate şi starea de bine ale omului.

Natura şi sănătatea stau la baza unui parcurs de creştere în continuă evoluţie care face din Aboca precursorul, leaderul în Italia şi punctul de referinţă internaţional pentru produsele pe bază de plante medicinale pentru sănătate şi confort.
Gel Algotreat Cold Care Aboca 113gr
18.70 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ulei Migdale Dulci Aboca 100ml
39.45 Lei
Stoc: Da
 
Spray Forte Propol 2 Aboca 30ml
42.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Ceai Sollievo Bio Aboca 20dz
26.95 Lei
Stoc: Da
 
Spray Reimprospatare Respiratiel Algotreat Aboca 20ml
17.95 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Plasturi cu Efect Termic Algotreat Aboca 4buc
22.70 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 
Gel Aloe Vera Bio Aboca 100ml
46.45 Lei
Stoc: Da
 
Granule Adulti Natura Mix Aboca 50gr
59.25 Lei
Stoc: In curs de aprovizionare
 

1 2 3 4 5 

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 12 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zone

Guestbook
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
 
"Livrare prompta, produse de calitate. Ar fi bine sa se men?ioneze termenul de valabilitate pentru fiecare produs. Lucrarea prin curier este cam scumpa, fa?a de alte magazine online. În rest totul este okay."
Ovidiu
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Aboca - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert