Produse Naturale Abemar Med - Cosmetice Siparafarmaceutice - Biosimttera Cluj

Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creeaza Cont
×
»
Producatori » Abemar Med

Abemar Med

    Suntem o societate infiintata in anul 2000, avand drept principal obiect de activitate productia      de cosmetice siparafarmaceutice. Prin munca noastra de zi cu zi, incercam sa extindem atat gama de   produse ofertate cat si reteaua de distributie.
     

MISIUNEA NOASTRA

Suntem de parere ca singurul mod in care se pot crea produse cosmetice si parafarmaceutice cu adevarat benefice este doar apeland la solutia naturala, prin folosirea plantelor si extractelor din plante indigene. Este de necontestat faptul ca pe plan mondial se renunta la compusii chimici sofisticati obtinuti in laboratoare dupa ani de cercetari si teste, cu niste costuri exorbitante, in favoarea alternativelor pe care natura ni le-a oferit dintotdeauna si care ne-au fost tot timpul la indemana. Misiunea noastra ar putea fi in aceste conditii rezumata intr-o singura fraza: Oferirea unor produse naturale, la cele mai inalte standarde calitative si la preturi fara concurenta.
 

PRODUSELE NOASTRE

Am afirmat anterior ca produsele noastre sunt obtinute din plante si extracte din plante . Acesta este purul adevar si nu vom face niciodata rabat de la acest principiu, din motive evidente. Nu are rost sa explicam de ce alternativa naturala este cea mai eficientasi de fapt singura viabila. Putem explica insa, pe scurt, de ce am optat pentru folosirea plantelor in cea mai mare parte indigene in compozitia produselor noastre. Probabil va intrebati de ce ar fi mai eficient un extract obtinut din autohtonele galbenele decat unul obtinut din laudate plante exotice? Explicatia, dovedita stiintific prin cercetari si analize de ultima ora, este atat simpla, cat si logica: plantele medicinale au efect terapeutic maxim asupra organismului uman daca provin din acelasi habitat, din acelasi arealcu persoanele care le folosesc. Factorii de mediu influenteaza deopotriva atat regnul vegetal, cat si pe cel animal.

Toate aceste concepte s-au conturat intr-o disciplina stiintifica relativ noua, si anume etnofarmacologia.

De aceea, in afara de speciile exotice utilizate in intreaga lume in productia de cosmetice si parafarmaceutice, utilizam si vom utiliza preponderent speciile autohtone, care au inceput sa fie recunoscute si apreciate tot mai mult in ultimul timp.

 

Toate afirmatiile de mai sus sunt sustinute de produsele pe care le oferim. Acestea, prin calitatea si pretul lor, au facut ca societatea noastra sa fie tot mai cunoscuta pe piata romaneasca a cosmeticelor si parafarmaceuticelor, in toate zonele tarii.

Livrare produse bio Biosimttera

Transport 16 lei
in Cluj-Napoca *


Detalii

* cu exceptia anumitor zoneGuestbook
 
"Am deja multe comenzi pe site-ul Biosimttera si pot sa spun ca sunt foarte multumit atat de produsele lor cat si de servicii. Multumesc Biosimttera."
Leuciuc Danut
 
"Am facut deja cateva comenzi, produse de calitate, colaborare excelenta. Multumesc."
Maria
 
"Am comandat de 2 ori pana acum. Produsele au ajuns la timp si au fost ambalate astfel incat sa nu fie deteriorate... probabil nici daca cineva juca fotbal cu acel colet. Voi mai comanda de la voi."
Razvan
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Naturale Abemar Med - Cosmetice Siparafarmaceutice - Biosimttera Cluj
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
www.cel.ro Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert