Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Producatori » Petras

Petras

Petras Bio este stradania de a implini un ideal.

Petras Bio vine din iubirea noastra pentru pamant, roadele lui si oameni.

Noi nu ne imaginam sa lucram altfel decat certificat ecologic, pentru ca ne dorim produse adevarate si sanatoase iar cum sa le facem am invatat in Elvetia, Germania si Marea Britanie.

Petras Bio lucreaza in parteneriat cu o ferma ecologica din Romania cu o suprafata totala de 900 de hectare si cu o moara ecologica.

Suntem nu doar pionieri ai productiei alimentare bio din Romania (am inceput productia in 2006), ci si pionieri europeni in domeniul produselor germinate si crude (sprouted raw foods).

Dorim sa producem doar ce-i mai bun, de aceea si tehnologia noastra are cateva particularitati.

Intregul lant de productie, de la cultivarea terenurilor agricole, trecand prin morarit si pana la activitatea noastra, este certificat ecologic. Materia prima pe care o folosim nu provine de pe o piata anonima, ci cunoastem fiecare producator agricol in parte, lucru care ne este foarte important.

Pentru a pastra calitatile cerealelor prelucrate ne straduim sa folosim tehnologii cat mai blande. Deoarece odata cu cresterea temperaturii de prelucrare produsele isi pierd din proprietati noi folosim la obtinerea lor noastre cele mai mici temperaturi posibile.

La pastele fainoase nu folosim doar procedeul comun de extrudare ci si cel de laminare, la care fibra aluatului nu este rupta si nici incalzita, obtinand un produs premium ca gust si calitate.


Guestbook
 
"Am cumparat pentru prima oara din site-ul dv. si sunt placut impresionata de :promptitudinea si seriozitatea cu care onorati comenzile. Un singur lucru m-a mirat, faptul ca Acidul hialuronic nu era..."
Otilia
 
"Promptitudine, seriozitate ! Recomand cu încredere !"
Simona
 
"Am fost multumita din toate punctele de vedere: seriozitate, promptitudine, amabilitate si preturi corecte."
Mari
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Produse Bio Petras
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert