Hrisca Decorticata Fara Gluten Biopont PV 500gr
Hrisca Decorticata Fara Gluten Biopont PV 500gr
Hrisca Decorticata Fara Gluten Biopont PV 500gr

Hrisca Decorticata Fara Gluten Biopont PV 500gr


In stoc
1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
16.35 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 22874
Code de bare: 5998858703462
Greutate: 500 g

Descriere Produs

Hrisca este una dintre cerealele cele mai nutritive, puternic incalzitoare, asigurand organismului multa energie yang.

Hrisca este o pseudocereala inrudita cu macrisul, rubarba (reventul) si stevia creata, cultivata din anul 6000 i.e.n. pentru semintele sale. Nu contine gluten, are un continut ridicat de amidon, proteine cu valoare biologica foarte mare (toti aminoacizii esentiali, in special lizina, treonina, triptofan si aminoacizi sulfurati), minerale (mangan, magne-ziu, cupru, fosfor), vitaminele B3 si B2 si antioxidanti. Este benefica in afectiuni cardiace, in diabet zaharat tip II, pentru stabilizarea tensiunii arteriale si in prevenirea bolilor canceroase, curata ficatul si bila, incetineste imbatranirea. Hrisca este usor de digerat, are un gust aromatic special si se consuma cruda, fiarta sau prajita, simpla sau in amestec cu alte alimente ori sub forma de faina. in dietele energizante se combina bine cu graul si orezul.

Recomandari: spalati bine hrisca inainte de utilizare si fierbeti-o in de trei ori mai multa apa, timp de 25 minute, sau pana se inmoaie. Serviti-o cu usturoi, condimente, legume sau in preparate dulci, cu stafide.

Reteta – Mancare de hrisca

Ingrediente: 2 cesti hrisca, 1 ceapa, 1 morcov, suc de lamaie, verdeata, condimente.

Preparare: se pune la fiert morcovul ras si ceapa tocata, dupa 20 de minute se adauga hrisca si se fierbe inca 15 minute. Se adauga suc de lamaie, verdeata tocata si condimente dupa gust (sovarf, sofran, curry, piper negru, boia iute, cimbru, pulbere de urzica uscata).

Reteta – Crema de hrisca

Ingrediente: 2 linguri faina de hrisca, 1 lingura ulei de floarea-soarelui, 2 cesti apa fierbinte, sare.

Preparare: se rumeneste usor faina in ulei, se pune apa fierbinte si se lasa la fiert pana se ingroasa, se sareaza dupa gust.


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙