Sunt deja client

 
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×
»
Produse bio » Alimentare » Ulei

Ulei Bio Presat la Rece

 
Uleiurile presate la rece sunt produse fara aport termic sau chimic, 100% naturale de cea mai buna calitate, fie ele ulei de floarea soarelui, ulei de susan, ulei de nuca, ulei de dovleac, ulei de soia, ulei de germeni de grau sau ulei de in sau din orice alte seminte oleaginoase, care ajuta lan prepararea hranei zilnice.

Uleiul comestibil este grasime vegetala ce ramane lichida la temperatura camerei. Uleiurile comestibile se folosesc in bucatarie pentru mai toate operatiunile: la prajeli, la aluaturi, la copturi, ca dressing in salate, ca liant in sosuri, in conserve, la uns.

Exista foarte multe tipuri de ulei comestibil ce se pot folosi la gatit: ulei de masline, de floarea soarelui, de samburi de struguri, de arahide, de palmier, de nuci, de orez, de soia, de cocos etc. Se  recomanda in alimentatie inlocuirea uleurilor rafinate cu ulei presat la rece, cu atat mai mult daca el este si ulei extravirgin. Sanatatea incepe de la o dieta naturala. Tot ce are mai bun natura inseamna vitamine, minerale, suplimente nutritive cu care organismele se hranesc si se dezvolta.

Dintre tipurile de ulei amintim:
  • Uleiul de floarea soarelui – cu un continut foarte mare de vitamina E, acest tip de ulei este cel mai folosit la noi in tara. Se poate folosi si la prajit, dar nu peste punctul de ardere. Are un gust usor, de seminte de floarea soarelui.
  • Uleiul de masline – cel mai apreciat ulei, provenind de pe malurile Mediteranei, acest tip de ulei se comercializeaza si la noi in toate supermarketurile. Poate fi extra-virgin, virgin sau din samburi de masline (mai slab calitativ). In functie de calitatea lui, poate avea un gust amarui.
  • Uleiul de arahide – este folosit pe scara larga in China si in tarile din SE Asiei la toate tipurile de gatit, inclusiv la prajeli in baie de ulei. Are o usoara aroma de arahida.
  • Uleiul de nuci – foarte folosit la salate, acest tip de ulei are o aroma foarte fina de nuca ce se combina de minune cu branzeturi si salata verde sau rucola. Nu se folosește la prajit.
  • Uleiul de porumb – un ulei relativ ieftin, ce poate fi folosit cu succes la prajit.
  • Uleiul de soia – un tip de ulei recomandat atat pentru prajeli, cat si pentru salate; are un continut foarte redus de grasimi saturate.
  • Uleiul de palmier - este un ulei des intalnit in industria alimentara (restaurante, fast food) pentru prajit. Aproape solid, acest ulei rezista foarte bine la temperaturi mari, se poate refolosi fiindca nu preia mirosurile alimentelor (se poate praji o friptura si mai apoi peste in acelasi ulei).

Asadar, consumati si folositi uleiurile pe care le gasiti pe site-ul nostru, ca sa va bucurati din plin de SANATATE LA SUPERLATIV !

Guestbook
 
"Multumesc pentru seriozitate, calitate, punctualitate si atentie! Recomand cu mare incredere!"
Alina F
 
"Produse pe care le consum cu incredere ! Toata "regia" de livrare si distribuire a comenzilor la standarde inalte!Am recomandat multor persoane."
Rusu Elena-Sorina
 
"Produse de calitate! Recomand calduros!!!"
Rodica Tecoanta
+ Vezi toate
© Biosimttera 2013 | 
Ulei Bio - Ulei Presat la Rece - Uleiuri Bio - Alimente Bio online
Webdesign byDezvoltare pagini web cluj - bucuresti
Viziteaza magazinul Biosimttera.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert