Ulei de Fenicul Macerat la Rece Bio 100ml Pronat
Ulei de Fenicul Macerat la Rece Bio 100ml Pronat
Ulei de Fenicul Macerat la Rece Bio 100ml Pronat

Ulei de Fenicul Macerat la Rece Bio 100ml Pronat


In stoc
2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
23.75 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 8335
Code de bare: PRN3902
Proprietati: ameliorarea edemelor sau a pungilor de sub ochi.
Zona corporala: Corp
Beneficii: Tenul îsi va redobândi aspectul curat si sanatos.
Tipul de ten: Grasa

ULEI BIO DE FENICUL MACERAT LA RECE, 100ML

Conține: ulei de rapiță (Brassia Napus)*, extract din semințe de fenicul (Foeniculum Vulgare)*.
*din culturi certificate ecologic

Uleiul de fenicul este recunoscut ca activ în compoziţiile anticelulitice și remodelante, este bun deodorant și tonic. Potrivit pentru tenurile grase, ameliorarea edemelor sau a pungilor de sub ochi.
Fructele de fenicul conţin 3,7% ulei eteric, compuși terpenici oxigenați (anetol, fenchonă, aldehidă, anisică, miristicină, cineol, camfor, linalool, carvacrol, estragol, acetat), hidrocarburi monoterpenice în cantitate redusă, lipide, uleiuri grase și mucilagii.

Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. 
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării. 
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.

Origine: Germania

Păstrare: loc uscat și răcoros.

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙